01 November 2013

Rahvaralli 2013. aasta hooaja autasustamine

Taaskord on lõpule jõudnud üks rahvaralli hooaeg. Seekord oli hooaja lõpupidu Pärnumaal Jõulumäe Tervisespordikeskuses, kus sai kõige muu kõrval maitsta head-paremat ning kuulata mõnusat muusikat. Kohalviibijaid oli suisa nii palju, et kõik ei mahtunudki saali ära ning pidid ukselt toimuvat piiluma, kuid sellest pole ju tegelikult hullu: seltskond oli tore ja pidu hea. 






Kui nüüd autasudest rääkida, siis karikate saajaid oli palju! Meie siinkohal mainiks ära just EAL rahvaralli karikavõistlused 2013 võitjad:

Kõige suurema osavõtjate arvuga 2WD-V klassis võidutsesid Karel Tölp ja tema kaardilugeja Priit Guljajev. Hooaega alustati sõites Honda Civicuga ning lõpetati Honda Integraga. Kokku oli nende punktisumma 92.
Samas klassis saavutasid teise koha Janno Õis ja Freddy Tõnutare, kes sõitsid samuti Honda Civicuga. Esimese koha sõitjatest lahutas neid vaid 20 punti.
Kolmandale kohale selles klassis tuli Indrek Tuur, kellel hooaja vältel olid abiks kaks kaardilugejat: Urmas Ivanov ja Andres Meus. Nemad sõitsid VW Golfiga.

2WD-S klassi esikohale tuli Sander Siniorg, kellel hooaja vältel oli samuti kaks kaardilugejat: Cristen Laos ja Annika Arnek. Nemad sõitsid Honda Civic Type-R masinaga ning kokku said nad puntisummaks 80.
Sama klassi teisele kohale tulid Robert Peetson ja Martin Tomson, kes sõitsid BMW 325i-ga. Esimesest kohast lahutas neid vaid 18 punti.
Kolmandale kohale tuli Marko Kukuškin ja tema kaardilugejad Delvis Tõkke ning Monika Mäeste. Nemad kasutasid hooaja vältel kahte sõiduriista: VW Golf ja BMW 325i.

4WD klassis tulid võitjateks Aiko Aigro ja Marko Koosa, kes sõitsid kogu hooaja Mitsubishi Lancer Evo 6-ga. Kokku oli nende punktisumma 92, millest 20 teenisid viimasel etapil Pärnumaal.
Sama klassi teiseks tulid Rain Rannala ja tema kaardilugeja Simmo Nestor, kes sõitsid Mitsubishi Lanver Evo 9-ga. Esikohast lahutas neid vaid napp 4 punkti.
Kolmanda koha saavutasid Are Uurimäe ja Tanel Paut, kes sõitsid Subaru Impreza STI-ga.

ML klassis saavutasid esikoha Martin Juhe ja Rain Juhe, kes sõitsid IZ 2175-ga. Kokku teenisid nad punktisumma 83.
Sama klassi teise koha said Tarmo Kikkatalo ja Einar Mets, kes sõitsid AZLK 2140-ga. Esikohast lahutas neid vaid 7 punkti.
Kolmandale kohale tulid Urmas Roos ja tema kaardilugeja Reigo Prosso, kes sõitsid samtui AZLK 2140-ga.

Noorte klassis saavutasid tubli esikoha Karmo Salong  ja Martti Rettau, kes sõitsid Nissan Sunny-ga. Nende punktisumma oli 86.
Teisele kohale tulid Kaspar Kasari ja tema kaardilugejad Hannes Kuusmaa ja Enn Kasari. Hooaja jooksul kasutasid nad kahte sõiduriista: VW Golf ja Honda Civic. Esikohast jäi neil puudu ainult 8 punkti.
Kolmanda koha said Karl-Martin Volver ja Margus Jõerand, kes sõitsid Honda Civic CRX-ga.

Naiste klassis, kus oli kokku lausa kaheksa tiimi, tuli esikohale Liisi Tiitus, kellel oli hooaja vältel kaarti lugemas nii Vaido Tali kui Tarvi Tuisk. Tiim sõitis masinaga Honda Civic Type-R ning kogus hooajaga kokku 80 punkti.
Teisele kohale tulid Sirje Potisepp ja Terko Jakobson, kes sõitsid Honda Civic VTI-ga. Esikohast lahutas neid vaid napp 2 punkti, seega võistlus oli tihe.
Kolmanda koha saavutasid Tiina Erbach ja Nele Jalakas, kes sõitsid VW Golfiga. Nemad teenisid kokku 76 punkti ning ka neid jäi eespool olevast kohast lahutama vaid 2 punkti.

Allikas: http://autosport.ee/rallyreg/public/series_file/Rahvaralli%20punktid%202013%20loplik.pdf

































No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.