31 October 2013

Pärnumaa rahvaralli autasustamine

Pärnumaa rahvaralli 2013 pidulik autasustamine toimus Jõulumäel. Kohale oli tulnud ka Uno Aava isiklikult, kes andis üle omanimelise rändkarika. Seekord pälvisid uhke rändkarika 4WD klassis Mitsubishi Lanceriga sõitnud Aiko Aigro ja Marko Koosa. Palju õnne neile!

Uno Aava: "Mul on hea meel, et rahvarallisid endiselt toimub ja et on nii palju võistlejaid osalemas. See näitab, et autosport elab ja et rahvaralli täidab oma ülesannet, arendades sõidukindlust, vaatamata ilmastiku oludele. Just nii saavad osavõtjad igapäevaliikluses enesekindlust juurde. See oligi esimese karika väljapanemisel meie eesmärk 1974. aastal" (allikas: rally.ee)





Klassis 4WD tulid esikohale ja sealhulgas ka absoluutvõidule Aiko Aigro ja Marko Koosa, kes sõitsid Mitsubishi Lancer Eco 6-ga. Teise koha samas klassis saavutasid Rain Rannala ja Simmo Nestor ning kolmanda koha Jaan Tammor ning Martin Vihmann. 

Esiveoliste 2WV klassis esikohale tulid Karel Tölp ja Priit Guljajev sõites Honda Integraga. Kusjuures absoluutarvestuses saavutasid nad viienda koha. Samas klassis teisele kohale tulid Janno Õis ja Freddy Tõnutare ning kolmandale kohale Neeme-Lennart Tullus ja Margus Uusoja. 

Juuniorite klassi esikoha saavutasid Karl Martin Volver ja Margus Jõerand sõites Honda CRX-ga. Absoluutarvestuses said nad seitsmenda koha. Sama klassi teise koha said Karmo Salong ja Martti Rettau ning kolmanda koha Kaspar Kasari ja Hannes Kuusmaa. 

Suurema mootoriga kaheveoliste klassis saavutasid esikoha Robert Peetson ja Martin Tomson masinaga BMW 325. Absoluutarvestuses saavutasid nad 11. koha. Sama klassi teise koha saavutasid Rene Uukareda ja Tanel Hromenkov ning kolmanda koha Raivo ja Girts Ozolins. Kusjuures teise ja kolmanda koha vahe oli vaid mõni sekund.

SU klassi esikoha saavutasid Rainer Meus ja Elari Jallajas autoga VAZ 2105. Absoluutarvestuses said nad 17. koha. Sama klassi teisele kohale tulid Raul Aava ja Kristjan Peegel ning kolmandale kohale Sander Ilves ja Siim Nõmme.

Naiste arvestuses sõitsid esikohale Tiina Ehrbach ja Nele Jalakas autoga VW Golf. Absoluutarvestuses saavutasid nad 39. koha. Sama klassi teise koha said Liisi Tiitus ja Vaido Tali ning kolmanda koha Marin Aarn ja Eliise Nõmm. 

Moskvich Liiga arvestuses saavutasid esikoha Urmas Roos ja Reigo Prosso sõites masinaga AZLK 2140. Absoluutarvestuses saavutasid nad 26. koha. Sama klassi teisele kohale tulid Martin ja Rain Juhe ning kolmandale kohale Marko Eespakk ja Mart Bergman. 


Pilte rahvaralli Suigu katsest saate vaadata siit: http://mkfoto-blogi.blogspot.com/2013/10/parnumaa-rahvaralli-2013-suigu-katse.html 















No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.