23 September 2013

EMV 2013 viimane etapp Auto24 ringrajal

Laupäeval, 21. septembril toimus Auto24ringrajal EMV viimane etapp autode ringrajasõidus. Stardis oli kokku neli klassi: BMW 325 Cup, Vormel Scandic, Baltic Open ja Kumho Challenge. Neist kahele viimasele anti ühisstart. 

                         




Vormel Scandic klassis sõitis seekord kaasa ka Raimo Kulli vormeliga nr 7. Kulli saigi mõlemas sõidus esikohad. Teise koha saavutas mõlemas sõidus Nanci Ristla ning kolmanda koha Erko Vallbaum.

BMW 325 Cup mõlemad sõidud võitis Allan Tigane autoga nr 95. Tõnis Hommik autoga nr 71 saavutas mõlemas sõidus teise koha. Esimeses sõidus tuli kolmandale kohale Enar-Klaus Kunman. Teises sõidus tal kahjuks rehv purunes ning kuigi tublid tiimikaaslased vahetasid ratta kiirelt ära, jäi ta teistest ringi võrra maha ning enam esikolmikusse ei mahtunud. Seevastu sai teises sõidus tubli kolmanda koha Mikk Maaten.

Kaspar Aruvee, kes peale Baltic Openi osales ka BMW 325 Cup-is saavutas BMW 325 Cupi esimeses sõidus kaheksanda ning teises sõidus seitsmenda koha.

Baltic Open klassis sai esimese sõidu esikoha Camaroga sõitnud Raivo Hääl. Teise koha saavutas Andres Hall, kes sõitis samuti Camaroga. Kolmanda koha sai Kaspar Aruvee ning neljadale kohale tuli Indrek Nilson. Kuid teises sõidus jagunesid kohad hoopis uutmoodi. Baltic Open klassi neljanda koha sai Andres Hall, kolmanda koha Raivo Hääl, teise koha Indrek Nilson ning esikoha saavutas Kaspar Aruvee, kes sõitis Lada 2101 Coupe-ga.

Kumho Challenge klassis saavutas esimesel sõidul esikoha Steven Puust Toyota Yarisega ning teise koha Peeter Peek Honda Civicuga. Teises sõidus tekkis Puusti autol tehniline rike ning ta pidi kahjuks sõidu katkestama. Kumho Challenge klassi teise sõidu esikoha saavutas Peeter Peek, kes kahe klassi peale kokku saavutas teises sõidus tubli teise koha.


Andmed: www.mylaps.com














































































Kaspar Aruvee, kes osales ka BMW 325 Cup klassis, driftis pealtvaatajate ja eriti fotograafide rõõmuks pärast finišilippu peaaegu igas kurvis. Aitäh, Kaspar, šhow ning toreda vaatepildi eest! :)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.