30 September 2013

Eesti mootorrattahooaja lõpetamine 2013

Eesti mootorrattahooaeg 2013 sai lõpetatud 28. septembril Pärnus. Rüütli tänav oli tihedalt täis tsikleid, nendega sõitjaid ja tsiklifänne. Eriti põnev oli jälgida vanemaid daame, kes oma uute nutitelefonidega kõike seda tohutut ilu filmisid. Või siis hoopis lapsed, kes oma mängutsiklid kenasti päris tsiklite juurde rivvi parkisid ning unistasid ise tsikliga sõitmisest. Kohaletulnud olid rõõmsad ja ilm soosis üritust igati. 

Ja oiii kuidas meiegi armastame tsikleid: nende hääl, läige ja detailid, neid pildistaks terve päeva ja rohkem veel. Iga tsikkel on ju omamoodi eriline. Mõne ümber tiirlesin vist päris tükk aega, nagu mesilane ümber lille. Ootame juba hooaja avamist, kuid ehk õnnestub veel enne sedagi mõnda tsiklit näiteks fotosessioonil pildistada. Igatahes laupäevase fotojahi tulemust näete allpool:  


Väike üleskutse ka teile, kallid tsiklimehed/-naised, kui teil on soov saada oma kaunitarist (loe: tsiklist) ilusat fotoseeriat, võtke meiega ühendust. Saame kokkuleppele (koht, aeg jne) ning teeme ära! Praegused ilmad on pildistamiseks veel vägagi sobivad :) Meeldiva kohtumiseni!






































































































No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.